Portfolio

Ben je benieuwd wie je al zijn voorgegaan? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Portfolio

Ben je benieuwd wie je al zijn voorgegaan? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Je website gebouwd, gehost en beheerd voor een vast bedrag per maand

Heb je advies nodig over je website?

Huurbesparen.nl

Al onze expertise met het bouwen van grote webapplicaties komt ook mooi van pas in WordPress-sites. Voor Huurbesparen.nl ontwierpen en bouwden wij een mooie wervende WordPress-site, en daarin bouwden wij een adviestool, die voor een bezoeker door middel van de juiste, op de situatie afgestemde vragen bepaalt of de betaalde huur past bij de geleverde voorzieningen.

Inloopcentrum Salland

Voor het Inloopcentrum Oncologie Salland maakten we een heldere en open informatie site, met een uitdagende kalender per maand, veelgestelde vragen en een slider. We zijn blij met deze site, want de combinatie van maatwerkdesign, klantgericht denken en technisch vakmanschap is precies wat WP All-In typeert.

Frank Hoekzema Golf

WP All-In timmert ook steeds meer aan de weg met webshops. Voor Frank Hoekzema Golf bouwden wij een nieuwe site en webshop in één. Een mooie complete webshop, met betaling, verzending, voorraadbeheer én koppeling met de winkel bij Bol, gecombineerd met een frisse nieuwe website met reserveermogelijkheid.

Tijhuis AV

Wij werken niet met standaard-designs. Onze designer neemt uitgebreid de tijd om tot een persoonlijk, spannend design voor je site te komen. Het resultaat: een op maat gemaakte, spannende site zoals je hem niet uit een standaardthema krijgt.

Zoals bij de site van Tijhuis AV. Tijhuis past goed bij ons, met hun nadruk op ontzorgen en kwaliteit. Het webdesign moet hun kwaliteit op het gebied van AV uitstralen. En dat is gelukt, maar het was wel even sleutelen! De diagonalen door de foto’s, de tekstvakken in de driehoeken, eenvoudig was het niet.

Maar WP All-In gaat niet voor eenvoudig. Wij gaan voor goed.

Reijck Creditservice

In goede, intensieve samenwerking met de mensen van Reijck Creditservice hebben we de bestaande site vervangen door een fris design met duidelijke navigatie. Zo weet elke bezoeker snel waar de juiste informatie te vinden is.

Vorm en inhoud moet goed samen gaan. Daarvoor gaan we tijdens het ontwerpproces altijd even goed zitten. We kijken naar voorbeelden van andere sites, bespreken de indeling, discussiëren de manier waarop we een bezoeker door de site leiden, en letten samen op de leesbaarheid van de teksten. Dat is goed voor de bezoeker, én goed voor de vindbaarheid.

EW Design

Als onze vaste webontwerpster én drukwerkdesigner zelf een nieuwe site nodig heeft, dan bouwen we die natuurlijk graag. En soepel, want we zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Erlines ontwerpen zijn vaak uitdagend voor onze webbouwers, met elementen die de natuurlijke rechte vakken van het web doorbreken, en natuurlijk op elk scherm goed moeten werken op alle schermen.

In tegenstelling tot veel webontwerpers beheersen wij de webtechniek tot in de finesses. Een uitdagend ontwerp is voor ons dan ook geen enkel probleem. Even puzzelen en dan staat het er!

Moulin 1977

Voor de Moulin Foundation bouwden we naast hun algemene site ook een webshop. Ons Webshop All-In-abonnement gaat op dezelfde manier als WP All-In: een vast bedrag per maand voor bouw, hosting en beheer van je shop. Samen met de klant hebben we gezocht naar de beste oplossingen voor de site, de betalingsafhandeling en de pakketdienst.

Duurzame Parken

Deze prachtige website hebben wij gebouwd voor een duurzaam initiatief voor de Apeldoornse wijk ‘De Parken’. We hebben door middel van korte lijntjes deze site snel en stevig in elkaar kunnen zetten en gaan ook door met het ontwikkelen van de website na dat deze live is.

Dat is hoe WP All-In werkt, we laten je site niet aan het lot over maar verzorgen deze intensief. Zo blijft je site up to date en staan we voor je klaar als je nieuwe wensen hebt.

Wijkraad Welgelegen

Voor de Wijkraad Welgelegen bij ons in Apeldoorn bouwden we deze prachtige nieuwe site, helemaal volgens de werkwijze van WP All-In.

De wijkraad wil hun wijkbewoners op de hoogte houden van de ontwikkelingen op verschillende dossiers. Daarom kwamen wij samen tot mooie doorklikblokken die bezoekers snel naar de juiste informatie leiden.

Verscheidene dorpsraden en wijkraden hebben hun website bij WP All-In. Doordat wij nieuws en wijzigingen snel kunnen doorvoeren houden zij hun bewoners altijd goed op de hoogte.

Moulin Foundation

Moulin Foundation is een erg actieve stichting die mensen met een fysieke beperking meer positieve energie wil geven door te gaan golfen. Toen hun website aan vernieuwing toe was, vroegen zij WP All-In om dit voor ze te realiseren. Met veel vrijheid en goed overleg, kwamen we tot een frisse nieuwe site met speciale features, zoals een donatiesysteem.

Zeemanshoop

Voor het statige Koninklijk College Zeemanshoop maakten we een paar jaar terug een website. Nu was het tijd voor een nieuwe. Binnen het lopende abonnement gingen we met hun eigen ontwerpsters aan de slag, met als resultaat een website waarmee Zeemanshoop zijn derde(!) eeuw in kan.

Flexwork

Een eenvoudig maar mooi visitekaartje, dat had Flexwork in zeer korte tijd nodig. “Stuur maar wat reclamemateriaal op” en dan staat er snel wat. En vanaf hier gaan we doorbouwen, want WP All-In houdt niet op bij oplevering.

Buurtvereniging Hoog Soeren

Voor de Buurt- en Belangenvereniging Hoog Soeren beheren wij al jaren de website. Toen het tijd was voor een modernisering hebben wij een volledig nieuwe site met ze gebouwd. De nieuwe site biedt veel informatie voor bewoners en geïnteresseerden van dit prachtige dorp op de Veluwe. Via handige schermen aan de achterkant kan de beheerder ook zelf snel nieuwe berichten op de site plaatsen.

Binnen WP All-In zorgen wij altijd dat je desgewenst ook zélf de informatie op je site kan bijwerken, zonder dat het technisch wordt.

Lukida

Het is leuk om samen te werken met Lukida. Voor hun al bestaande site deden wij het beheer, én bouwden we een speciale tool voor hun dagelijkse workflow. Doordat Spin in het Web ook veel programmeertalent in huis heeft, kunnen wij meer dan de gemiddelde webbouwer.

Honig Breethuis

Een mooi museum verdient een prachtige site. Een bevlogen vrijwilligster bij het museum en een vaste webbouwer bij WP All-In zorgen er samen voor dat er een degelijke, altijd actuele site staat. Zoals alle musea moest ook het Honig Breethuis in de corona-periode op afspraak werken. Wij hebben snel voor hen een reserveringssysteem ingebouwd.

Het WP All-In-abonnement is heel praktisch voor de bouw van je site, en blinkt daarna uit in het beheer. Nieuwe onderdelen worden zonder extra kosten door ons ingebouwd. Als jij het nodig hebt, zorgen wij dat het er komt.

De Bolle

Lokaal Eetcafé en Cafetaria de Bolle uit Vaassen verdient een mooie website die mensen uitnodigt om hun ruime assortiment te komen uitproberen. Met de werkwijze van WP All-In kunnen we snel en goed samenwerken en aanpassingen blijven doorvoeren.

Brandweer.org

Met een nieuw ontwerp gebaseerd op de oude website hebben wij deze site in een nieuw jasje gestoken. Door goede samenwerking met de klant hebben we de site naar hun wensen kunnen inrichten.

Karina Meerman

Karina maakt veel interessante content over allerlei onderwerpen. Samen met haar eigen grafisch ontwerper hebben wij een kleurige en heldere navigatiestructuur gebouwd.

ROMYN

Romyn is razendsnel gegroeid van een start-up tot een succesvolle recruitmentorganisatie. En de website is meegegroeid. Onze samenwerking met Romyn toont goed hoe wij onze WP All-In-abonnementen bedoeld hebben.

Plusontwerp

Plusontwerp vroeg om een site met een eenvoudige lay-out, maar veel speelruimte in het portfolio. Wij bouwden aan de achterkant een heldere mogelijkheid om zelf items aan het portfolio toe te voegen en ze te wijzigen.

Huber 10

De Braamhof

Vanuit een vooral functionele vraag hebben wij een website gebouwd die niet alleen functioneel is, maar ook informatief en helder.

Faranghe

Je krijgt gewoon direct zin in vakantie als je deze site bekijkt. We werken er in goede samenwerking met de eigenaren steeds weer aan door. Dat is WP All-in.

Katcom

Manege Voorst

Een manege met een manegesite, met een BSO met een BSO-site, en een zorgopvang met een zorg-site. In hechte samenwerking maakten wij hier één geheel van.

Camps4Kids

Als extra bovenop de gewone website hebben wij voor Camps4Kids een reserveringssysteem gebouwd, waarmee ouders hun kinderen op basis van beschikbaarheid kunnen aanmelden voor de kampen.

Baptisten Apeldoorn

Tasty Blooms

Vignoble

Van Dam Energieadvies

Albert vroeg om een eenvoudige site waarop hij zichzelf kan presenteren, maar met de mogelijkheid om een voorbeeldberekening te maken. We hebben een mooie one-pager gemaakt, met daarin een rekentool, die “de achterkant” de berekening laat maken.

Immanuël

Deze site zit vol met integraties. In nauwe, hartelijke, samenwerking met de voorganger hebben we tools gebouwd voor het inroosteren van vrijwilligers (gekoppeld aan een google document), en alle preken en een enorme kennisbank aan bijbelstudie beschikbaar gemaakt.

TEN

Xplain

Klijnvelderman Kliniek

Dit is echt een voorbeeld van een site die op gevoel gemaakt is. De boodschap en de vorm verenigen, daar ging het om. Eenvoudig, mooi en informatief. En we werken samen verder aan slimme oplossingen voor een goede, veilige online intake.

B For Books

B For Books is creatief maar no-nonsense tegelijk. Zo hebben wij ook de website gemaakt. Met veel aandacht voor vindbaarheid, en een groot archief van alle Literaire Juweeltjes. Elke maand komt er zo’n juweeltje bij, en elke maand zetten wij het erbij op.

Ros Managementregie

De naam zegt het al: Ros Managementregie houdt graag de regie. Daarom werkten en werken de vaste contactpersoon bij Ros en de vaste webbouwer bij WP All-In intensief samen om de site te maken en steeds weer aan te passen. Nieuwe wensen worden door ons snel opgepakt en omgezet in een bruikbare implementatie.

WP All-In werkt met vaste webbouwers per project. Zo weet je met wie je kan schakelen. De webbouwer plant nieuwe plannen direct in: wat gelijk kan, wordt gelijk gedaan, en grotere plannen worden voorbereid op een verborgen pagina of staging site. Zo werken we samen efficiënt door aan je website.

PortfolioRos

Beauty International

Hoe bereik je de geïnteresseerde lezer met je producten en diensten, en toon je tegelijkertijd je gevoel voor esthetiek? Met een site als die van Beauty International. Toen de lockdown de schoonheidssalons (en dus de groothandels) raakte, koos Beauty International ervoor om met een slimme actie zorgmedewerkers van handcrème te voorzien, en kleine cosmeticamerken wat omzet te bezorgen. De bijbehorende actiepagina werd na één telefoontje door ons gebouwd. Part of the deal, en we doen het graag.

Portfolio Beauty International

Slim Ding

Portfolio Karina

BS De Regenboog

regenboog

Divoo

divoo

Gastouderbureau Kabouters

Portfolio Kabouters

Saeredam College

saenredam

Steringa

steringa

CV Ketel Onderhoud

cvkon

Paarden Administratie

paarden

Steunpunt

steunpunt

Staffon

staffon

Movast

movast

Bolf

Een sterk thematisch opgezette website voor het informeren van de bewoners van Laakhaven, gebouwd met het oog op uitbreiding voor andere Haagse buurten.

Portfolio Bolf

Lifelab

Portfolio lifelab