Portfolio

Ben je benieuwd wie je al voor zijn gegaan? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Portfolio

Ben je benieuwd wie je al voor zijn gegaan? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Je website gebouwd, gehost en beheerd voor een vast bedrag per maand

Heb je advies nodig over je website?

Ros Managementregie

Op basis van de visie van Ros-regie over een nieuwe website zijn wij deze gaan bouwen. Dankzij goede communicatie en innige samenwerking kwamen we vloeiend tot deze prachtige nieuwe website.

Wijkraad Welgelegen

Voor de Wijkraad Welgelegen bij ons in Apeldoorn bouwden we deze prachtige nieuwe site, helemaal volgens de werkwijze van WP All-In.

Brandweer.org

Met een nieuw ontwerp gebaseerd op de oude website hebben wij deze site in een nieuw jasje gestoken. Door goede samenwerking met de klant hebben we de site naar hun wensen kunnen inrichten.

Karina Meerman

Karina maakt veel interessante content over allerlei onderwerpen. Samen met haar eigen grafisch ontwerper hebben wij een kleurige en heldere navigatiestructuur gebouwd.

Honig Breethuis

Een mooi museum verdient een prachtige site. Zoals alle museums moest ook het Honig Breethuis in de corona-periode op afspraak werken. Wij hebben snel voor hen een reserveringssysteem ingebouwd.

ROMYN Recruitment

Romyn is razendsnel gegroeid van een start-up tot een succesvolle recruitmentorganisatie. En de website is meegegroeid. Onze samenwerking met Romyn toont goed hoe wij onze WP All-In-abonnementen bedoeld hebben.

Plusontwerp

Plusontwerp vroeg om een site met een eenvoudige lay-out, maar veel speelruimte in het portfolio. Wij bouwden aan de achterkant een heldere mogelijkheid om zelf items aan het portfolio toe te voegen en ze te wijzigen.

Huber 10

Puck Communicatie

Voor Puck hebben we haar bestaande site herbouwd in WordPress. Veel pagina’s bestaan uit overzichten. Hiervoor hebben we aan de achterkant aparte menu-opties gemaakt, zodat zij deze gemakkelijk kan aanpassen.

Lifelab

Portfolio lifelab

De Zegerij

Vanuit een vooral functionele vraag hebben wij een website gebouwd die niet alleen functioneel is, maar ook informatief en helder.

Faranghe

Je krijgt gewoon direct zin in vakantie als je deze site bekijkt. We werken er in goede samenwerking met de eigenaren steeds weer aan door. Dat is WP All-in.

Zeemanshoop

Een oude vereniging als Zeemanshoop verdient een stevige website. Naast de algemene informatie bouwden wij een ledenforum en smoelenboek in, plus een database van scheepsvlaggen, boeken en leden.

Bolf

Een sterk thematisch opgezette website voor het informeren van de bewoners van Laakhaven, gebouwd met het oog op uitbreiding voor andere Haagse buurten.

Portfolio Bolf

Movast

movast

Staffon

staffon

Steunpunt

steunpunt

Katcom

Manege Voorst

Een manege met een manegesite, met een BSO met een BSO-site, en een zorgopvang met een zorg-site. In hechte samenwerking maakten wij hier één geheel van.

Paarden Administratie

paarden

Camps4Kids

Als extra bovenop de gewone website hebben wij voor Camps4Kids een reserveringssysteem gebouwd, waarmee ouders hun kinderen op basis van beschikbaarheid kunnen aanmelden voor de kampen.

CV Ketel Onderhoud

cvkon

Steringa

steringa

Saeredam College

saenredam

Gastouderbureau Kabouters

Portfolio Kabouters

Divoo

divoo

Baptisten Apeldoorn

BS De Regenboog

Tasty Blooms

Vignoble

Slim Ding

Van Dam Energieadvies

Albert vroeg om een eenvoudige site waarop hij zichzelf kan presenteren, maar met de mogelijkheid om een voorbeeldberekening te maken. We hebben een mooie one-pager gemaakt, met daarin een rekentool, die “de achterkant” de berekening laat maken.

Immanuël

Deze site zit vol met integraties. In nauwe, hartelijke, samenwerking met de voorganger hebben we tools gebouwd voor het inroosteren van vrijwilligers (gekoppeld aan een google document), en alle preken en een enorme kennisbank aan bijbelstudie beschikbaar gemaakt.

TEN

Xplain

Beauty International

Hoe bereik je de geïnteresseerde lezer met je producten en diensten, en toon je tegelijkertijd je gevoel voor esthetiek? Met een site als die van Beauty International. Toen de lockdown de schoonheidssalons (en dus de groothandels) raakte, koos Beauty International ervoor om met een slimme actie zorgmedewerkers van handcrème te voorzien, en kleine cosmeticamerken wat omzet te bezorgen. De bijbehorende actiepagina werd na één telefoontje door ons gebouwd. Part of the deal, en we doen het graag.

Portfolio Beauty International

Klijnvelderman Kliniek

Dit is echt een voorbeeld van een site die op gevoel gemaakt is. De boodschap en de vorm verenigen, daar ging het om. Eenvoudig, mooi en informatief. En we werken samen verder aan slimme oplossingen voor een goede, veilige online intake.

B For Books

B For Books is creatief maar no-nonsense tegelijk. Zo hebben wij ook de website gemaakt. Met veel aandacht voor vindbaarheid, en een groot archief van alle Literaire Juweeltjes. Elke maand komt er zo’n juweeltje bij, en elke maand zetten wij het erbij op.