Portfolio

Ben je benieuwd wie je al zijn voorgegaan? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Portfolio

Ben je benieuwd wie je al zijn voorgegaan? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Je website gebouwd, gehost en beheerd voor een vast bedrag per maand

Heb je advies nodig over je website?

EW Design

Als onze vaste webontwerpster én drukwerkdesigner zelf een nieuwe site nodig heeft, dan bouwen we die natuurlijk graag. En soepel, want we zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Erlines ontwerpen zijn vaak uitdagend voor onze webbouwers, met elementen die de natuurlijke rechte vakken van het web doorbreken, en natuurlijk goed moeten werken op alle schermen, van brede desktops tot smalle mobiels.

In tegenstelling tot veel webontwerpers beheersen wij de webtechniek tot in de finesses – ook als er CSS, Javascript of PHP nodig is. Een uitdagend ontwerp is voor ons dan ook geen enkel probleem. Even puzzelen en dan staat het er!

Moulin 1977

Voor de Moulin Foundation bouwden we naast hun algemene site ook een webshop. Ons Webshop All-In-abonnement gaat op dezelfde manier als WP All-In: een vast bedrag per maand voor bouw, hosting en beheer van je shop. Samen met de klant hebben we gezocht naar de beste oplossingen voor de site, de betalingsafhandeling en de pakketdienst.

Duurzame Parken

Deze prachtige website hebben wij gebouwd voor een duurzaam initiatief voor de Apeldoornse wijk ‘De Parken’. We hebben door middel van korte lijntjes deze site snel en stevig in elkaar kunnen zetten en gaan ook door met het ontwikkelen van de website na dat deze live is.

Dat is hoe WP All-In werkt, we laten je site niet aan het lot over maar verzorgen deze intensief. Zo blijft je site up to date en staan we voor je klaar als je nieuwe wensen hebt.

Wijkraad Welgelegen

Voor de Wijkraad Welgelegen bij ons in Apeldoorn bouwden we deze prachtige nieuwe site, helemaal volgens de werkwijze van WP All-In.

De wijkraad wil hun wijkbewoners op de hoogte houden van de ontwikkelingen op verschillende dossiers. Daarom kwamen wij samen tot mooie doorklikblokken die bezoekers snel naar de juiste informatie leiden.

Verscheidene dorpsraden en wijkraden hebben hun website bij WP All-In. Doordat wij nieuws en wijzigingen snel kunnen doorvoeren houden zij hun bewoners altijd goed op de hoogte.

Moulin Foundation

Moulin Foundation is een erg actieve stichting die mensen met een fysieke beperking meer positieve energie wil geven door te gaan golfen. Toen hun website aan vernieuwing toe was, vroegen zij WP All-In om dit voor ze te realiseren. Met veel vrijheid en goed overleg, kwamen we tot een frisse nieuwe site met speciale features, zoals een donatiesysteem.

Zeemanshoop

Voor het statige Koninklijk College Zeemanshoop maakten we een paar jaar terug een website. Nu was het tijd voor een nieuwe. Binnen het lopende abonnement gingen we met hun eigen ontwerpsters aan de slag, met als resultaat een website waarmee Zeemanshoop zijn derde(!) eeuw in kan.

Flexwork

Een eenvoudig maar mooi visitekaartje, dat had Flexwork in zeer korte tijd nodig. “Stuur maar wat reclamemateriaal op” en dan staat er snel wat. En vanaf hier gaan we doorbouwen, want WP All-In houdt niet op bij oplevering.

Buurtvereniging Hoog Soeren

Voor de Buurt- en Belangenvereniging Hoog Soeren beheren wij al jaren de website. Toen het tijd was voor een modernisering hebben wij een volledig nieuwe site met ze gebouwd. De nieuwe site biedt veel informatie voor bewoners en geïnteresseerden van dit prachtige dorp op de Veluwe. Via handige schermen aan de achterkant kan de beheerder ook zelf snel nieuwe berichten op de site plaatsen.

Binnen WP All-In zorgen wij altijd dat je desgewenst ook zélf de informatie op je site kan bijwerken, zonder dat het technisch wordt.

Ros Managementregie

De naam zegt het al: Ros Managementregie houdt graag de regie. Daarom werkten en werken de vaste contactpersoon bij Ros en de vaste webbouwer bij WP All-In intensief samen om de site te maken en steeds weer aan te passen. Nieuwe wensen worden door ons snel opgepakt en omgezet in een bruikbare implementatie.

WP All-In werkt met vaste webbouwers per project. Zo weet je met wie je kan schakelen. De webbouwer plant nieuwe plannen direct in: wat gelijk kan, wordt gelijk gedaan, en grotere plannen worden voorbereid op een verborgen pagina of staging site. Zo werken we samen efficiënt door aan je website.

PortfolioRos

Lukida

Het is leuk om samen te werken met Lukida. Voor hun al bestaande site deden wij het beheer, én bouwden we een speciale tool voor hun dagelijkse workflow. Doordat Spin in het Web ook veel programmeertalent in huis heeft, kunnen wij meer dan de gemiddelde webbouwer.

Honig Breethuis

Een mooi museum verdient een prachtige site. Een bevlogen vrijwilligster bij het museum en een vaste webbouwer bij WP All-In zorgen er samen voor dat er een degelijke, altijd actuele site staat. Zoals alle musea moest ook het Honig Breethuis in de corona-periode op afspraak werken. Wij hebben snel voor hen een reserveringssysteem ingebouwd.

Het WP All-In-abonnement is heel praktisch voor de bouw van je site, en blinkt daarna uit in het beheer. Nieuwe onderdelen worden zonder extra kosten door ons ingebouwd. Als jij het nodig hebt, zorgen wij dat het er komt.

De Bolle

Lokaal Eetcafé en Cafetaria de Bolle uit Vaassen verdient een mooie website die mensen uitnodigt om hun ruime assortiment te komen uitproberen. Met de werkwijze van WP All-In kunnen we snel en goed samenwerken en aanpassingen blijven doorvoeren.

Brandweer.org

Met een nieuw ontwerp gebaseerd op de oude website hebben wij deze site in een nieuw jasje gestoken. Door goede samenwerking met de klant hebben we de site naar hun wensen kunnen inrichten.

Karina Meerman

Karina maakt veel interessante content over allerlei onderwerpen. Samen met haar eigen grafisch ontwerper hebben wij een kleurige en heldere navigatiestructuur gebouwd.

ROMYN

Romyn is razendsnel gegroeid van een start-up tot een succesvolle recruitmentorganisatie. En de website is meegegroeid. Onze samenwerking met Romyn toont goed hoe wij onze WP All-In-abonnementen bedoeld hebben.

Plusontwerp

Plusontwerp vroeg om een site met een eenvoudige lay-out, maar veel speelruimte in het portfolio. Wij bouwden aan de achterkant een heldere mogelijkheid om zelf items aan het portfolio toe te voegen en ze te wijzigen.

Huber 10

Puck Communicatie

Voor Puck hebben we haar bestaande site herbouwd in WordPress. Veel pagina’s bestaan uit overzichten. Hiervoor hebben we aan de achterkant aparte menu-opties gemaakt, zodat zij deze gemakkelijk kan aanpassen.

Lifelab

Portfolio lifelab

De Zegerij

Vanuit een vooral functionele vraag hebben wij een website gebouwd die niet alleen functioneel is, maar ook informatief en helder.

Faranghe

Je krijgt gewoon direct zin in vakantie als je deze site bekijkt. We werken er in goede samenwerking met de eigenaren steeds weer aan door. Dat is WP All-in.

Bolf

Een sterk thematisch opgezette website voor het informeren van de bewoners van Laakhaven, gebouwd met het oog op uitbreiding voor andere Haagse buurten.

Portfolio Bolf

Movast

movast

Staffon

staffon

Steunpunt

steunpunt

Katcom

Manege Voorst

Een manege met een manegesite, met een BSO met een BSO-site, en een zorgopvang met een zorg-site. In hechte samenwerking maakten wij hier één geheel van.

Paarden Administratie

paarden

Camps4Kids

Als extra bovenop de gewone website hebben wij voor Camps4Kids een reserveringssysteem gebouwd, waarmee ouders hun kinderen op basis van beschikbaarheid kunnen aanmelden voor de kampen.

CV Ketel Onderhoud

cvkon

Steringa

steringa

Saeredam College

saenredam

Gastouderbureau Kabouters

Portfolio Kabouters

Divoo

divoo

Baptisten Apeldoorn

BS De Regenboog

regenboog

Tasty Blooms

Vignoble

Slim Ding

Portfolio Karina

Van Dam Energieadvies

Albert vroeg om een eenvoudige site waarop hij zichzelf kan presenteren, maar met de mogelijkheid om een voorbeeldberekening te maken. We hebben een mooie one-pager gemaakt, met daarin een rekentool, die “de achterkant” de berekening laat maken.

Immanuël

Deze site zit vol met integraties. In nauwe, hartelijke, samenwerking met de voorganger hebben we tools gebouwd voor het inroosteren van vrijwilligers (gekoppeld aan een google document), en alle preken en een enorme kennisbank aan bijbelstudie beschikbaar gemaakt.

TEN

Xplain

Beauty International

Hoe bereik je de geïnteresseerde lezer met je producten en diensten, en toon je tegelijkertijd je gevoel voor esthetiek? Met een site als die van Beauty International. Toen de lockdown de schoonheidssalons (en dus de groothandels) raakte, koos Beauty International ervoor om met een slimme actie zorgmedewerkers van handcrème te voorzien, en kleine cosmeticamerken wat omzet te bezorgen. De bijbehorende actiepagina werd na één telefoontje door ons gebouwd. Part of the deal, en we doen het graag.

Portfolio Beauty International

Klijnvelderman Kliniek

Dit is echt een voorbeeld van een site die op gevoel gemaakt is. De boodschap en de vorm verenigen, daar ging het om. Eenvoudig, mooi en informatief. En we werken samen verder aan slimme oplossingen voor een goede, veilige online intake.

B For Books

B For Books is creatief maar no-nonsense tegelijk. Zo hebben wij ook de website gemaakt. Met veel aandacht voor vindbaarheid, en een groot archief van alle Literaire Juweeltjes. Elke maand komt er zo’n juweeltje bij, en elke maand zetten wij het erbij op.