Vrijblijvende hulpvraag

WP All-In weet veel van WordPress. Daarom helpen we je graag als je problemen hebt met je WordPress-site, ook als je geen klant van ons bent. Onderstaande informatie is niet bedoeld voor klanten van WP All-In: als klant kan je ons altijd bellen of mailen als er een probleem is met je site.

  Voorwaarden

  • Wij denken en helpen graag mee. Dat is helemaal vrijblijvend en gratis. Het verplicht je tot niets. We hopen dat je er wat aan hebt en WP All-In zult onthouden en wie weet aan anderen kan aanraden.

  • Dit is wel onder voorbehoud van beschikbaarheid: als onze mensen allemaal druk zijn, kan het wat langer duren voordat we kunnen kijken. Ook hebben we beperkt de tijd: als een oplossing te veel werk is, kunnen we hoogstens tips geven over wat je zou kunnen doen.

  • Of we je probleem kunnen oplossen, hangt onder meer af van de aard van het probleem, en de toegang die we kunnen krijgen tot de “achterkant” van je site en de webserver. Wij kunnen vooraf geen garanties geven.

  • Je geeft ons toestemming om wijzigingen aan de instellingen en technische inhoud van je website en/of webpakket te maken. Dit gebeurt volledig onder jouw verantwoordelijkheid: Spin in het Web B.V. - het bedrijf achter WP All-In - noch haar medewerkers kunnen op welke wijze dan ook verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele (vervolg-)schade als gevolg van je hulpvraag. Natuurlijk weten we wat we doen en zullen we onze uiterste best doen om niets kapot te maken.

  • We gebruiken je gegevens alleen voor het afhandelen van deze hulpvraag. Daarna mailen of bellen we je nog maximaal 2 keer na, om te vragen hoe het ondertussen met je website is en natuurlijk wat reclame te maken over WP All-In. Je bent niet verplicht om over te stappen en na die 2 keer laten we je met rust. Je gegevens staan alleen in ons ticketsysteem.

  • Door dit formulier te gebruiken verzend je je gegevens, waaronder je wachtwoorden, zo veilig als het kan. Ze worden versleuteld verzonden naar onze systemen, en daarna blijven ze binnen de systemen van Spin in het Web. Dit is veiliger dan via directe e-mail. We gaan er voorzichtig mee om (zo komen ze hoogstens in een streng beveiligde wachtwoordkluis terecht, en dat tijdelijk), maar ook voor wat betreft je inloggegevens aanvaarden wij geen enkele verantwoordelijkheid.