Laat je website bouwen voor een vast bedrag per maand

Bij WP All-In laat je een site bouwen zonder dat je daarvoor een hoog eenmalig bedrag betaalt. Het lijkt dus op website leasen. Of eigenlijk is het huurkoop van je website, want uiteindelijk is de website van jou.

Voor een vast bedrag per maand bouwen wij je WordPress-site. Dit bedrag is all-in:

  • Hosting van je site
  • Domeinnaam registeren
  • E-mailadressen
  • Bouwen van je website zonder aanbetaling
  • Technisch beheer van je site
  • Update-abonnement op je site
  • Wijzigingen in je website

We zorgen er elke dag voor dat je website actueel blijft. Je site wordt dagelijks gecontroleerd en bijgehouden. En na het abonnement is je WordPress-site van jou. Kortom: je eigen site helemaal gebouwd en beheerd zoals jij dat wil.

Hosting

We zetten je website op een server in eigen beheer. Deze server is geoptimaliseerd voor WordPress. Je krijgt zoveel ruimte als je nodig hebt. Ook krijg je e-mailadressen en een domeinnaam.

Website bouwen

Samen met jou maken we een plan voor het bouwen van je nieuwe site. Dat plan werken we uit. Tijdens de bouw hebben we intensief contact. Wij bouwen je website zonder een grote aanbetaling: het zit gewoon in het maandbedrag.

Website updaten

Wanneer je je site wilt updaten, kan je dat gewoon aan ons overlaten. Wij verwerken je nieuwe inhoud voor je. We wijzigen de lay-out voor je. En we zetten er nieuwe onderdelen in.

Website beheren en monitoren

We controleren je site voortdurend. Dag en nacht controleren we automatisch of de site nog online is. We testen de site volautomatisch. Je hebt een vast contactpersoon die vaak met je site bezig is. Hij of zij ziet natuurlijk dingen die een automatisch systeem niet ziet, zoals verouderde nieuwsberichten of taalfouten. Je eigen webmaster voor het bedrag van een hosting-abonnement!

WordPress updates

Wanneer je site technisch achterloopt, heb je wel een probleem. Niet alleen zullen onderdelen uitvallen, je opent ook vaak een deur voor hackers. Jouw site zal niet de eerste zijn waarop een hele webshop voor nep-artikelen geplaatst wordt, of die gebruikt wordt voor spam, of om andere servers aan te vallen. Daarom is het belangrijk dat je site technisch up to date blijft. Bij WP All-In hebben wij de expertise in huis om deze updates goed uit te voeren. Potentieel gevaarlijke updates worden uitvoerig getest voordat we ze uitrollen. Doordat onze webmasters ook technisch van wanten weten, kunnen wij de interactie tussen plugins en PHP-versies goed analyseren. En natuurlijk staat er altijd een back-up klaar, mocht er toch iets niet goed lopen.

Technisch beheer van je WordPress-site

Als je al een goede WordPress-site hebt, kan je deze door ons voor een laag maandbedrag laten beheren. Je krijgt dan hetzelfde All-In aanbod als bij WP All-In Bouw en Beheer, alleen doe je zelf de wijzigingen in inhoud en vorm.

Geïnteresseerd?

Wil je professionals een website laten bouwen en beheren voor een vast bedrag per maand? Neem dan contact met ons op!