Je website gebouwd, gehost en beheerd voor een vast bedrag per maand

Heb je advies nodig over je website?

Bij WP All-In laat je een betaalbare website bouwen zonder dat je daarvoor een hoog eenmalig bedrag betaalt. Het lijkt dus op website leasen. Of eigenlijk is het huurkoop van een website, want uiteindelijk is de website van jou.

 

Voor € 149,- per maand bouwen wij je WordPress-site. Dit bedrag is all-in:

 • Hosting van je site
 • Domeinnaam registeren
 • E-mailadressen
 • Bouwen van je website zonder aanbetaling
 • Technisch beheer van je site
 • Update-abonnement op je site
 • Wijzigingen in je website

We zorgen er elke dag voor dat je website actueel blijft. Je site wordt dagelijks gecontroleerd en bijgehouden. En na het abonnement is je WordPress-site van jou. Kortom: je krijgt een goedkope website, en je eigen site wordt helemaal gebouwd en beheerd zoals jij dat wil.

WP
All-In
Technisch

€ 39,-

Per maand*

Je site altijd technisch up-to-date.

Techniek

Webruimte

 

 

WP
All-In
Bouw en
Beheer

€ 149,-

Per maand*

Snel een mooie nieuwe site en daarna houden we hem bij.

Ontwerp

Bouw

Inhoud

Techniek

Webruimte

WP
All-In
Beheer

€ 99,-

Per maand*

Bijhouden van techniek, vorm en inhoud.

Inhoud

Techniek

Webruimte

 

WP
All-In
Technisch

€ 39,-

Per maand*

Je site altijd technisch up-to-date.

Techniek

Webruimte

* Deze tarieven zijn exclusief BTW en op basis van automatische incasso. Je betaalt per maand. De minimale looptijd van een abonnement is 2 jaar. Daarna kan je van abonnement wisselen of je website meenemen naar een andere provider.

Heb je advies nodig over je website?

Geïnteresseerd?

laat hier je e-mail en telefoonnummer achter
dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op

  Stuur ons een bericht of bel 055-2032560
  Download de Folder

  Goedkope website laten maken

  Een website voor € 149,- per maand: gebouwd, gehost en beheerd. Niet alleen is dat veel voordeliger dan bij andere webbouwers, maar je krijgt er ook veel meer voor: ook na het opleveren van de eerste versie van je website werken we door. Met monitoring, beheer én verder uitbreiden van je site.

  All-In Website laten maken

  Het unieke van WP All-In is het all-in concept: we ontwerpen en bouwen een mooie website waar je mee voor de dag kan komen. We denken samen na over inhoud, SEO en informatiestructuur. Maar we zorgen ook voor de hosting én het beheer. Voor een vast laag maandbedrag.

  Betaalbare website laten bouwen

  Samen met jou maken we een plan voor het bouwen van je nieuwe site. Dat plan werken we uit. Tijdens de bouw hebben we intensief contact. Je laat een goedkope website bouwen zonder een grote aanbetaling: het zit gewoon in het maandbedrag.

  Voordelig technisch beheer van je WordPress-site

  Als je al een goede WordPress-site hebt, kan je deze door ons voor een laag maandbedrag laten beheren. Je krijgt dan hetzelfde All-In aanbod als bij WP All-In Bouw en Beheer, alleen doe je zelf de wijzigingen in inhoud en vorm.

  All-In Website updaten

  Wanneer je je site wilt updaten, kan je dat gewoon aan ons overlaten. Wij verwerken je nieuwe inhoud voor je. We wijzigen de lay-out voor je. En we zetten er nieuwe onderdelen in.

  All-In Website hosten

  We zetten je website op een server in eigen beheer. Deze server is geoptimaliseerd voor WordPress. Je krijgt zoveel ruimte als je nodig hebt. Ook krijg je e-mailadressen en een domeinnaam.

  WordPress-Onderhoud

  Wij verzorgen alle updates van je website.

  Wanneer je site technisch achterloopt, heb je wel een probleem. Onderdelen vallen uit, en hackers weten je te vinden. Daarom is het belangrijk dat je site technisch up to date blijft.

  Bij WP All-In hebben wij de expertise in huis om deze updates goed uit te voeren. Potentieel gevaarlijke updates worden uitvoerig getest voordat we ze uitrollen. Doordat onze webmasters ook technisch van wanten weten, kunnen wij de interactie tussen plugins en PHP-versies goed analyseren. En natuurlijk staat er altijd een back-up klaar, mocht er toch iets niet goed lopen.

  Voordelig Website beheren en monitoren

  Met WP All-In laat je een all-in website maken die ook nog eens dag en nacht in de gaten wordt gehouden.

  We controleren je site voortdurend. Dag en nacht controleren we automatisch of de site nog online is. We testen de site volautomatisch. Je hebt een vast contactpersoon die vaak met je site bezig is. Hij of zij ziet natuurlijk dingen die een automatisch systeem niet ziet, zoals verouderde nieuwsberichten of taalfouten. Je eigen webmaster voor het bedrag van een hosting-abonnement!

  Website bouw en beheer Apeldoorn

  WP All-In heeft een goed bereikbaar kantoor in Apeldoorn.  Tijdens het bouwproces spreken we vaak af, online of op kantoor. Door samen naar je site en voorbeelden van andere sites te kijken, komen we snel verder.

  Onze webdesigner werkt vanaf het begin met jou en de webbouwers samen om snel tot een passend en prachtig websiteontwerp te komen. Doordat we elkaar vaak zien en spreken, krijg je een beter website-ontwerp. Een sitedesign zonder aanbetaling: ook het websiteontwerp zit gewoon in ons abonnementstarief.