Spin in het Web

Spin in het Web B.V. is een klein bedrijf in Apeldoorn. Sinds mei 2000 proberen wij het bouwen en beheren van software en websites te combineren met goed persoonlijk contact. Zo belangrijk als wij het vinden om goede dingen te maken en servers soepel te laten draaien, zo belangrijk vinden wij het ook om mensen - klanten en medewerkers - blij te maken, in hun waarde te laten en zich thuis te laten voelen. Lees hieronder meer over onze filosofie en geschiedenis ↓

Spin in het Web

Spin in het Web B.V. is een klein bedrijf in Apeldoorn. Sinds mei 2000 proberen wij het bouwen en beheren van software en websites te combineren met goed persoonlijk contact. Zo belangrijk als wij het vinden om goede dingen te maken en servers soepel te laten draaien, zo belangrijk vinden wij het ook om mensen - klanten en medewerkers - blij te maken, in hun waarde te laten en zich thuis te laten voelen.

Je website gebouwd, gehost en beheerd voor een vast bedrag per maand

Heb je advies nodig over je website?

We proberen bij te dragen aan een wereld waarin iedereen het goed heeft, en iedereen past. Dat is onze filosofie. Daarom werken wij ook graag - maar niet exclusief - met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat er tenslotte allereerst niet om hoe je hoofd werkt, maar om waar je goed zit. Dat wil niet zeggen dat kwaliteit niet belangrijk is. In tegendeel zelfs: als je mensen vanuit een goede beginpositie stimuleert, komen ze verder dan je vooraf misschien zou denken. We vinden motivatie en goede zin dus belangrijker dan papiertjes.

De nadruk bij ons ligt op kwaliteit, niet op snelheid. Natuurlijk komen we onze afspraken na, maar liever maken we iets goed dan snel. Daarom bevorderen we bij onze mensen - medewerker of stagiaire - kennis en ervaring, zowel op het gebied van techniek en webontwerp, als op het gebied van contact en overleg. Niemand doet altijd alles goed, maar als je wilt leren, doe je het steeds beter. En een goed gesprek met elkaar is altijd leerzaam.

Spin in het Web heeft in zijn geschiedenis veel verschillende dingen gedaan, altijd op het gebied van web en servers. Als eenmanszaak ging het over inhoud, met Vis in het Net - zeg maar De Speld avant la lettre - als vlaggenschip. Later kwam daar hosting bij, en systeembeheer voor het MKB. Daarna lag de nadruk meer op multi-user softwareoplossingen, zoals de techniek achter de TV-quiz The Quickest Quiz en allerlei slimme planning- en simulatieoplossingen.

Op dit moment werken we met WP All-In dagelijks aan het bouwen en beheren van WordPress-sites. Daarnaast bouwen we webapplicaties voor verschillende grotere klanten zoals de Hogeschool van Amsterdam en het GVB.

Het is ons doel om het onderdeel WP All-In te laten groeien tot een iets grotere organisatie, waar we ons onderscheiden door onze persoonlijke, positieve band met onze klanten en medewerkers, die verder gaat dan een puur zakelijke.

spininhetweb.nl

Jelmer Jellema

Directeur

Op de dag in 2000 dat ik mijn afstudeerwerkstuk inleverde, fietste ik door naar de KvK en richtte ik Spin in het Web op. Hier kan ik mijn ei kwijt, elke dag weer. Ik maak de leukste software, vol met slimmigheden en creatieve oplossingen. Dat doe ik voor klanten, intern en voor het automatisch beheren van onze servers. En ik spreek de leukste mensen – en hang vaak iets te lang aan de lijn met ze. Ik run het leukste bedrijf waar we elke dag weer ons best doen om sites technisch en inhoudelijk actueel te houden. En ik probeer jonge mensen die niet zomaar aan de bak komen een vak te leren en te laten geloven in zichzelf. Kortom: never a dull moment en inmiddels van vele markten thuis.

Kelvin Poll Jonker

Systeembeheerder

In 2015 ben ik begonnen als webbouwer en heb sindsdien het serverbeheer op me genomen. Ik zorg ervoor dat websites up-to-date en beveiligd zijn en dat de systemen aan het backend soepel blijven draaien, daar word ik blij van.

Kelvin Poll Jonker

Lennart Verweij

Webbouwer

Eind 2020 begon ik bij Spin in het Web als stagiair en begin 2021 startte ik als webbouwer. Vanaf dit moment bouw ik met plezier aan websites en denk ik graag mee aan oplossingen om aan de wens van de klant te voldoen.

Lennart Verweij

Niek van Bruggen

Webbouwer

Ik werk sinds 2021 als webbouwer voor Spin in het Web. Ik vind het belangrijk dat elke site die we bouwen een site is waar we trots op kunnen zijn en vooral dat onze klanten er blij van worden. Doordat we als bedrijf altijd nauw contact met onze klanten hebben kunnen we dit ook waarmaken. Dat maakt mijn werk hier zo mooi.

Niek van Bruggen

Evert van Essen

Junior Webbouwer

In 2022 begon ik met stage lopen bij Spin in het Web als webbouwer. Het is een zeer leerzame ervaring en ik heb al veel geleerd. Ik heb veel plezier met websites bouwen.

Evert van Essen