Met WP All-In Beheer nemen we je bestaande website (door ons of iemand anders gebouwd) in beheer. Naast de hosting en techniek werken we ook aan je content en bouwen we je site verder uit. Nieuwe pagina's, lay-out-wijzigingen binnen je thema, nieuwe onderdelen en plugins: in goed overleg gaan we razendsnel voor je aan de slag. Zodat je website niet alleen technisch, maar ook qua inhoud en vorm up to date blijft.

beheerafbeelding

Inhoudelijk beheer

Je WordPress-site is geen folder. Of wij hem nou gebouwd hebben of niet: als je website live is moet hij blijven groeien en leven. Met ons inhoudelijk beheer helpen we je daar elke dag mee.

Heb je toevoegingen of wijzigingen aan de inhoud of grafische onderdelen van je site? Geef ze aan ons door en we werken de site voor je bij. Als je dat liever zelf doet, dan zorgen we voor handige manieren om dat structureel en zonder problemen te doen. En als wij inhoud tegenkomen die volgens ons een upgrade nodig heeft zullen we je daarop wijzen.

Maar ook voor andere onderdelen van je website staan we voor je klaar. We maken nieuwe inhoudssoorten zoals nieuwsberichten, evenementen, een portfolio, tijdschriftarchief of referentielijst. We plaatsen nieuwe pagina's, voegen informatie toe aan bestaande, plaatsen contactformulieren en wijzigen de social links in de footer. En we werken je thema bij qua kleur en letter.

We werken heel persoonlijk: je hebt het directe nummer van je vaste webbouwer. Zo werken we intensief samen en leren we elkaar steeds beter kennen. Zie ons als de website-expert binnen je organisatie. Wil je iets overleggen, of heb je advies nodig over je website of inhoud: je vaste webbouwer staat voor je klaar.

beheerafbeelding

Technisch beheer

Je WordPress-site is een technisch complex stuk software. Naast de kern, is je site uitgebreid met allerlei functionaliteit in de vorm van plugins, taalbestanden en scripts. Aan de andere kant draait je site in PHP - een programma voor het dynamisch genereren van websites en gebruikt hij een database-server voor het opslaan van alle informatie van en over je site. En misschien gebruik je ook nog wel andere diensten op het internet, zoals een betaalmodule of externe onderdelen.

In alle WP All-In abonnementen zit ons technisch beheer: wij zorgen dag en nacht voor de techniek van je site. We zorgen dat de bestanden en data dagelijks geback-upt worden. We zorgen dat we wakker gebeld worden als je site door de een of andere storing onbereikbaar wordt. En met ons unieke E2E-testsysteem bekijken we dag en nacht hoe je site zich gedraagt. Werkt die knop nog? Doet dat menu het? Mocht een onderdeel van je site zich verslikken, dan krijgen we het direct te horen.

Daarnaast controleren we elke werkdag of de techniek van je website nog up to date is. We draaien updates, of waarschuwen je wanneer een bepaald onderdeel niet meer gemoderniseerd wordt. En we helpen je met de technische kant van eventuele uitbreidingen, door de juiste plugins voor je te installeren en je bij technische problemen of vragen te helpen.

Zo werk je altijd met een technisch optimaal afgestelde WordPress-site.

Icoon-update-scherm
Icoon-update-scherm
Icoon-4-mensen-comp-en-analyse-WP-ALLIN

Webruimte

Bij elk WP All-in abonnement zit de hosting van je website inbegrepen. Dus wat je ook kiest, wanneer je website bij ons is ondergebracht, dan draait deze op een afgeschermde, voor WordPress geoptimaliseerde server, waar alleen onze beheerders bij de achterkant kunnen.

Deze servers huren we in Nederland, bij TransIP, zodat we zeker zijn van goed hardwarebeheer en snelle verbindingen. En net als je WordPress-site, monitoren we deze servers ook dag en nacht. Onze unieke automatische systeembeheerder waakt (en grijpt zo nodig in), maar wij kijken mee en staan klaar om op elk moment van de dag en nacht in te grijpen, mocht er een probleem ontstaan.

De datacenters met de WP All-In-servers draaien volledig op 100% groene stroom. Men investeert ook flink in restwarmteprojecten, het gebruik van groene waterstof en het modulair uitbreiden van de datacenters. Het is de bedoeling dat de datacenters in 2030 volledig CO2-neutraal opereren.

Wij zorgen dat je WordPress site prima draait, zonder harde maxima. Je krijgt de opslagruimte die je redelijkerwijs voor je website nodig kan hebben. En als je je mail (zonder extra kosten) bij ons host, dan zorgen we voor een onbeperkt aantal e-mailadressen en zo nodig in elk geval 10 GB opslagruimte.

De bijbehorende domeinnamen kunnen wij soepel voor je registreren en verhuizen. Net als je website blijven deze altijd van jou - we registreren ze op jouw naam. En elk WP All-In-abonnement komt inclusief één domeinnaam, en met een redelijke meerprijs op het maandtarief als je er meer nodig hebt.

Icoon-4-mensen-comp-en-analyse-WP-ALLIN
WP
All-In
Technisch

€ 39,-

Per maand*

Je site altijd technisch up-to-date.

Techniek

Webruimte

 

 

WP
All-In
Bouw en
Beheer

€ 149,-

Per maand*

Snel een mooie nieuwe site en daarna houden we hem bij.

Ontwerp

Bouw

Inhoud

Techniek

Webruimte

WP
All-In
Beheer

€ 99,-

Per maand*

Bijhouden van techniek, vorm en inhoud.

Inhoud

Techniek

Webruimte

 

WP
All-In
Technisch

€ 39,-

Per maand*

Je site altijd technisch up-to-date.

Techniek

Webruimte

* Deze tarieven zijn exclusief BTW en op basis van automatische incasso. Je betaalt per maand. De minimale looptijd van een abonnement is 2 jaar. Daarna kan je van abonnement wisselen of je website meenemen naar een andere provider.

Heb je advies nodig over je website?