Techniek

Neem een abonnement met technisch beheer en wij nemen je bestaande WordPress-site van je over, geven hem een plaatsje op een van onze servers, verzorgen de techniek, én voorzien je van advies over eventuele uitbreidingen. Zodat jij je alleen nog maar druk hoeft te maken over de inhoud.

Beschikbaar in de abonnementen:

Technisch

Beheer

Bouw en Beheer

Verhuizen

Heb je al een WordPress-site? Wij verhuizen hem zonder extra kosten naar onze servers. De e-mail verhuist gewoon mee. Wij regelen de verhuizing voor je.

Beveiliging

Onze servers zijn goed beveiligd en niet toegankelijk voor anderen dan wijzelf. De beschikbaarheid van je site wordt dag en nacht gecontroleerd. Met een uniek automatisch testsysteem bekijken we je site elke zoveel uur met het oog van de bezoeker. Via slimme software werken we voortdurend aan het buitenhouden van hackers en virussen. En uiteraard grijpen wij in zodra het nodig is.

Updates

Achterstallig onderhoud maakt je website kwetsbaar. Geen zorgen, wij nemen het beheer over en zorgen dagelijks voor de technische updates. Met slimme beheertools, eigen updateplugins én handmatig beheer bieden wij 24/7 de kwaliteit van een eigen webmaster.