Dit zeggen onze klanten

Bij Spin in het Web doen we er alles aan om de sites van onze klanten zo goed mogelijk te beheren via ons WP All-In abonnement. Daarbij hoort ook een goed persoonlijk contact: onze webbouwers kennen onze klanten, en zij kennen ons. Dat maakt dat de samenwerking altijd prettig en soepel verloopt. Dat vinden wij, dat vinden onze klanten.

Na veel problemen met onze website, waaronder hackers, zijn we terecht gekomen bij WPALLIN. Wat een verademing. In no time was onze site weer goed beveiligd online en sindsdien geen hacker meer gezien. Ook voor een een breed spectrum aan vragen kan je terecht en als het niet ter plekke opgelost wordt dan binnen enkele dagen. Klantvriendelijkheid en deskundigheid gaan hier hand in hand. Ik kan het eenieder aanraden!

Positief Bekeken

Dit bedrijf kan alles op het gebied van websites bouwen. Even wat woorden die ik vind passen bij dit bedrijf:

Zij weten alles over het bouwen, de techniek, etc. van websites

Goed, snel en makkelijk te bereiken

Vriendelijk en gezellig

Ze denken in mogelijkheden

Ze leveren altijd kwaliteit

Een super leuk bedrijf, waarin kwaliteit bovenaan staat.

E.W. Design

Camps4Kids geniet al meer dan acht jaren van het beheer van Spin in het Web en de afgelopen jaren is de site verder geprofessionaliseerd met een op maat gemaakt woocommerce-site. De afhandeling is altijd prettig en professioneel.

Peter J. Madern, directeur Camps4Kids

Camps4Kids

Onze Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Brandweerwezen, de VBB, wilde graag de website http://www.brandweer.org opnieuw structureren en inrichten. Na de nodige exercities en overleg heeft Spin in het Web een fraaie grafische opzet gemaakt en zijn wij aan de slag gegaan met het “vullen” van de site.

Brandweer.org

Spin in het Web is flexibel, supportive en snel. Ze denken goed mee in het bouwen van effectieve websites. De helpdesk is behulpzaam en snel, aanpassingen worden doorgaans binnen enkele dagen gedaan. Ideaal voor een drukke ondernemende ZZP-er als ik. Daarom al 5 jaar een trouwe en blije klant.

Valeri berns

Het ontwikkelen van onze website voor Duurzame Parken in Apeldoorn was een prettig proces. Spin in het Web bouwde de site vakkundig op en loodste ons er snel en creatief doorheen. Bovendien gaven ze ons zo nu en dan een por in de goede richting, wanneer dat nodig was.

Duurzame Parken

ROMYN heeft sinds kort een nieuwe huisstijl en dus hebben wij afgelopen weken regelmatig contact gehad over aanpassingen op de website met Spin in het Web. Er wordt gelijk gereageerd en er worden mogelijkheden en oplossingen aangedragen. Daar heb je wat aan, die Spidermannen!

ROMYN