Laat een review achter

Ben je tevreden over ons werk? Dan help je ons door een testimonial of review achter te laten. Een mooie testimonial plaatsen we graag op onze site. Een review staat bij Google of Trustoo.

Er is veel keuze op de markt voor websitebouw en -beheer. Met reviews en testimonials help je mensen die bij ons passen, ons te leren kennen. Zo vinden wij nieuwe projecten, en vinden die mensen onze kwaliteit.

Google-reviews helpen zoekende bezoekers om een snelle inschatting te maken van onze kwaliteit. Zo kunnen potentiële nieuwe klanten ons vinden.

Met een Google-review help je onze naamsbekendheid.

Op de vergelijkingssite Trustoo bieden wij onze diensten regionaal aan. Mensen die serieus op zoek zijn naar een webbouwer of beheerder vinden ons tussen andere partijen en kunnen een serieuze afweging maken.

Met een Trustoo-review help je mensen die bij ons passen ons ook te vinden.

Testimonial

Testimonials zijn iets uitgebreidere verhalen waarin je kan vertellen hoe het is om met ons samen te werken. Deze plaatsen we met je naam en logo op onze site.

Met een testimonial help je mensen die ons serieus overwegen om de knoop door te hakken. Ook help je onze vindbaarheid in zoekmachines.

We lezen je testimonial graag!

Mail je ons?

Niet tevreden?

Ojee, dat is niet goed!

Het is een vrije wereld, maar wij denken dat je beter geholpen bent door direct contact met ons op te nemen, dan door een boze review te schrijven.

Mail of bel ons alsjeblieft, dan komen we er samen vast uit!